10 de desembre 2006

Això passa per dir mentides!

Al final ha estat veritat. Després de tenir atacs de cor, de demència i de cagarrines cada vegada que se li acostava un judici, ara l'ha tingut de debò... I és que és molt difícil de creure que un paio que passa dels noranta es recuperi miraculosament d'un infart. ¿Era mentida? ¿Era veritat? Tant se me'n fot.
Les ànimes moralistes diuen que no ens hem d'alegrar de la mort de ningú... ¿No? ¿Segur? Ara obriré una ampolla de cava.
L'únic que em sap greu és que no l'hagin pogut jutjar com calia.
Apa, a criar malves, que segur que ni naixeran, amb tant de verí!

S'HA MORT EL PINOCHET!!!!



2 comentaris:

Miquel Àngel ha dit...

Hola Noia de Sta. Coloma: mira que ja esta emb en Pere-Boteru el tiparracu fastigós. a mi el que m'interesa es posar de moda a un poeta durant aquestes festes. Un poeta que es molt gran i que es un grandissim bon home i molt savi en simbologies i en bondad... Em vols ajudar a posar-lo de moda una miqueta ? Estic editant un llibre seu en F. diguital i així quan estigui acabat el podrem enviar a més gent. Es l'Anton Sala-Cornadó segur que el coneixes, ara ja es molt gran i em diu que es fa vellet . a veure si s'anima , vale?

Mallerenga ha dit...

Estas segur que el vols posar "de moda"? Hmmmmm... Vols dir que els "poetes de moda" són gaire bons? Ui, ara, si em llegissin, m'hauria fet uns quants enemics! Juajuajua!
Et puc ajudar a distribuir el seu llibre en format digital, això sí, és clar.