23 de febrer 2006

En nom de... Gerard del Daró

Com que la imaginació no em falta, i tampoc no em falten els temes, però sí que em falta el temps i, sobretot, allò tan "nostrat" de "posar-s'hi", he manllevat (amb permís, és clar) una reflexió a un amic (a qui anomenaré Gerard per voluntat d'ell, tot i que a mi no m'agrada... però potser me n'invento els cognoms), tot dinant, a un restaurant del poble. Us la transcric literalment.
No sé, potser serà per provocar neguits, però la grip aviar, el món rural, la globalització, els aiguamolls de l'Empordà i tantes altres coses que poden semblar inconnexes són, en definitiva, el denominador comú d'un fet: Hi ha algú??? És a dir, serveix viure en realitat amb el nostre entorn sent possible sentir-se part d'ell???
No cal que acumuleu els suggeriments, temps al temps; ara bé, si cal dir alguna cosa útil a l'espècie i a l'entorn, que sigui amb coneixement de causa, que per estupideses ja tenim una llarga cua d'adeptes. Tant pot ser que mai més no revifem el tema com que, de tant potencial com té, no siguem capaços de continuar el "repte". Ara el temps i les propostes són obertes. A veure...
Gerard del Daró

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Vés per on, t'ofereixo una notícia recent (d'ahir) que lliga amb el teu post. Un pagès d'Albons ha hagut de cremar la seva collita de blat de moro perquè els blats de moros transgènics veïns li han contaminat.
Pots llegir-la sencera aquí: http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pIdNoticia=125757&pIdSeccion=3&pNumEjemplar=2253

Anònim ha dit...

O aquí:
http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=1759909

No anem pas bé, no, ja té raó el teu amic.
No sé de qui és però m'ha agradat pel teu tema: "Produce una inmensa tristeza pensar que la naturaleza habla mientras el género humano no escucha".

Àpali, bonanit!

PD. El Google és una joia. La Cita és de Victor Hugo

Anònim ha dit...

L'anònim era Jo, que m'he distret.
Hahahahahha