15 de febrer 2007

Sorpreses I i II

Sorpresa I

Després de sopar estava plegant papers per ensobrar i veient "Lo Cartanyà". Després fan l'APM, que m'atabala una mica i he fet zapping: anuncis, més anuncis, una pel·li fosca i... quan he passat pel 33 hi havia música i es veien unes mans que tocaven una guitarra. M'hi he quedat una estona per veure qui coi tocava aquella guitarra, però només per curiositat, perquè no tenia cap ganes de veure un concert ni res seriós, i de sobte... En Bibiloni cantant el "meu" poema! (Perdoni'm l'apropiació, senyor Riera, però és el meu poema preferit i me l'he fet una mica meu, oi que m'entén?) I després l'ha cantat la Mone, que ha pujat uns quants punts. I jo bocabadada davant la tele. I imatges del Miquel Àngel Riera. I després Aquesta meravella... Bufa! Això ha estat un cop baix, i a sobre sense avisar i sense anestèsia!
A més, encara que no l'hagués trobat de casualitat, el bon amic Pedrito m'ha avisat tout de suite amb un missatget perquè em coneix aquesta debilitat.
El programa en qüestió es diu Tons (amb un Ton ja en tinc prou, gràcies, jeje), i podeu veure els programes previstos aquí.


Sorpresa II

Després de veure Tons, i després de refer-me una mica, he buscat informació del programa a tv3.cat i pel camí m'he trobat això:


El departament de Premsa de TVC acaba d'enviar als periodistes una nota que copiem tot seguit.

"TVC ENCARREGA A EMILI MANZANO EL NOU PROGRAMA DE LLIBRES.

Emili Manzano dirigirà i presentarà el programa "L'hora del lector", que s'emetrà al 33 a partir del mes d'abril.

El programa omplirà una hora de televisió amb l’entrevista a un personatge destacat de l’àmbit cultural, creatiu o social i l’experiència de la lectura com a protagonista. Es tracta d’abordar l’interès pel llibre i la lectura des del punt de vista de la recepció.

Les recomanacions de novetats les portaran a terme cada setmana, de manera àgil, rigorosa i planera, un equip heterogeni de comentaristes, que dedicaran una atenció especial al llibre en català.

Emili Manzano, nascut a Ciutat de Mallorca (1964). Llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha col•laborat en les pàgines de cultura i opinió dels diaris “Diario de Mallorca”, “ABC”, “La Vanguardia” i “El País”; en la revista “L’Avenç” i en les emissores Ràdio 4 i Catalunya Ràdio.

Des de l’octubre del 2001 i fins a l’abril del 2006 va dirigir i presentar el programa literari “Saló de lectura”, a la cadena BTV, que va ser reconegut amb diversos guardons, com el premi Ondas, l’Òmnium Cultural o el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Entre els mesos de maig i desembre del 2006 va dirigir l’Institut Ramon Llull.

Ha editat i traduït una selecció d’escrits del filòsof francès Alain sota el títol “Mira a lo lejos” (RBA).

Sant Joan Despí, 9 de febrer del 2007
"

Aquesta nota, i la intervenció aquest matí del director en la Comissió de Control resolen el possible enigma que es pogués entreveure en el darrer post d'ahir. Al 33 hi haurà aviat un programa de llibres i Manzano el dirigirà i presentarà.


Alça Manela! Això sí que són bones notícies!!!!!!! Tant de bo el facin els dimecres a la nit!
Avui aniré a dormir ben contenta. Apa, bona nit!



1 comentari:

Miquel Àngel ha dit...

Vaja! i jo a la inòpia , com va ser lo d'en Riera? fes-me'n cinc cèntims si a vos us plau.
Miquel