10 de desembre 2007

Amb premeditació, traïdoria i nocturnitat

Avui ens hem despertat amb aquesta mala notícia:

TV3 ja no es pot veure a les comarques d'Alacant, al País Valencià. Acció Cultural del País Valencià ha informat a Televisió de Catalunya que un tècnic de la Generalitat Valenciana ha precintat el repetidor de TV3 a la Carrasqueta, entre l'Alcoià i l'Alacantí. El tancament s'ha fet sense avisar, per evitar concentracions com les que el mes d'abril passat van impedir que funcionaris judicials precintessin el repetidor de TVC. Precisament aquest dilluns, es complia el termini donat pel jutge al govern valencià perquè fes efectiu el tancament forçós de les instal·lacions. Des d'Acció Cultural del País Valencià s'ha instat els governs català i valencià que accelerin les negociacions perquè hi hagi reciprocitat en les emissions de TV3 i Canal 9 a tots dos territoris.
(Font: www.catalunyainformacio.cat)

Què més s'inventarà el govern valencià? No els entenc, de debò que no els entenc!

2 comentaris:

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Jo sí, hi ha qui viu de l'anticatalanisme, políticameni i econòmicament, i mentre els valencianets manipulats no es despertin i np fotin una coça al cul als que viuen de la seva incultura això durarà.

Mallerenga ha dit...

Sí, si tot això ja ho sé, però no entenc d'on surt (i sobretot que encara duri) tota aquesta ràbia blavera. I els valencianets normals ja ho estan, de desperts, i fan coses, però mana qui mana... Si els fotessim tots a bullir dintre d'una olla en sortiria un verí letal!