27 de novembre 2008

De bigotis

I després diuen que fer el manta no serveix per a res...
Avui, després de dinar, m'he permès el luxe de mandrejar una mica al sofà (i no m'he adormit!), i he estat mirant una estoneta "El Club". Una bona part de la tertúlia l'han dedicada a un moviment que no coneixia fins ara: Movember. Per fer-ho curt, Movember és un esdeveniment benèfic anual per recaptar fons per a la lluita contra el càncer de pròstata. El més visible ho és molt, de visible: bigotis de tota mena. Els Mo Bros (participants) tenen tot el mes de novembre per deixar-se bigoti, que és una mena de reclam per a informar i sensibilitzar sobre la salut masculina, i el 30 de novembre es fa una gran festa.
A "El Club" han fet un acte simpàtic: a més d'anar tothom amb bigoti (tant els senyors com les senyores), han afeitat en Joan Reig, li han tret aquella barbota espantosa i l'han deixat ben guapo, amb un bigoti ben posat i unes patilles de Corto Maltés.
I val a dir que hi ha senyors que els queda molt bé un bigoti ben parit i unes patilles de Corto Maltés (com en Banga), encara que s'entestin a anar ben afeitats i pelats...

2 comentaris:

zel ha dit...

L'important és la sensibilització, el meu sogre va morir d'això, i tot per no saber que havia de controlar-se...
Salut!

Mallerenga ha dit...

Per sort, sembla que cada cop estem (tots) més concienciats que hem d'estar alerta.
Almenys ja no és tan corrent allò de "un mal lleig". Cal dir les coses pel seu nom, i controlar-les.