05 de juliol 2009

Represa

He tingut el blog adormit des de la final de la Champions, no ha estat deliberat. No tenia temps ni ganes de fer-hi res. Són coses que passen, Striper, i no cal amoïnar-se, tot el que neix mor algun dia, i els blogs no són l'excepció, evidentment. Aquest meu blog encara no s'ha mort, ha estat de vacances una temporada, i no és el primer cop que passa. Volia evitar-ho i em vaig empescar "La cançó del dijous", però va acabar sortint els divendres i al final també me'n vaig cansar. En fi, que al capdavall això dels blogs (si més no per a mi) no és res més que un divertimento, i que s'hi escriu quan es vol i quan es pot; que res no és obligatori, ni les visites, ni els comentaris, ni els escrits ni res de res, i que si arribés a ser "obligatori" seria una cosa molt feixuga, i ja fa massa calor com per aguantar una cosa feixuga.
Avui he vist un post que m'ha agradat especialment per a aquesta mena de "represa de curs"; l'autora, com sempre, s'ha lluït.

3 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Gràcies pel ventilador, maca!

S'agraeix molt amb aquesta calor!

Totalment d'acord que això ha de ser un divertimento... però he de reconèixer que a vegades m'enganxo al post-diari ...

ja anirem passant per aquí!

La paraula de comprovació diu

"caleur"

de tanta que en fa no li ha sortit bé en cap idioma i ha fet una barreja... :)

novesflors ha dit...

Sí que s'agraeix el ventilador, sí. M'alegre del teu retorn i, per descomptat, pots agafar el meu post o el que vulgues, si a tu et ve de gust a mi també.

zel ha dit...

Si que s'agraeix el ventilador, sí!

Molt bé, tornes, totts contents!

Petons!