18 d’abril 2006

Oportunitat a Siemens

Després del rebot que vaig tenir amb Siemens i d'escriure a una pila de llocs exposant els fets, ara no sé si donar-los una altra oportunitat...
I això perquè a l'Oficina de Garanties Lingüístiques de Barcelona, de la Generalitat, m'han contestat això:
Benq-Siemens a Madrid ens ha informat que els mòbils continuaran tenint l'opció en català, i que les unitats amb la nova marca es començaran a distribuir a finals de mes. Si teniu algun terminal de la marca Siemens en què no estigui disponible el català, pot ser que pertany a un estoc procedent d'un altre país.
És estrany perquè quan vam trucar a Siemens Madrid ens van dir tot el contrari; potser l'operadora estava mal informada, però semblava que ho tenia molt clar. També és estrany perquè el terminal en qüestió era exclusiu de Movistar; pot procedir d'un altre país? No ho sé pas, tot plegat és molt estrany. Tampoc no sé si els la donaré, l'oportunitat... Potser un dia que tingui ganes de fer el pepet aniré a xafardejar mòbils i demanaré que mirin si tenen l'opció del menú... Ja ho vorem, de moment, em quedo amb el Nokia en castellà però que té un abellerol ben maco.