21 de maig 2006

Reconciliació amb Siemens

Després de moltes pseudoinvestigacions i "remenalles" de mòbils, he arribat a la conclusió que "l'afer Siemens" va ser causa d'un seguit de despropòsits. Algú va tenir la culpa que aquell mòbil es distribuís alegrement, però segurament mai no sabrem qui, i la veritat, tant és...

El fet és que torno a tenir un mòbil Siemens amb menús en català. I a la capsa també hi surt Benq-mobile. També he mirat per internet les característiques dels mòbils que d'aquí a molt poquet han de ser al mercat i, si més no, tenen les instruccions en català, per tant, se suposa que també tindran els menús.

Per tot això i perquè em ve de gust, declaro acabat el boicot a Siemens per part meva. Això sí, abans de comprar-me'n un altre el miraré i remiraré i, si no té l'opció de català, el tornaré a canviar. És a dir, que m'hi he reconciliat però sempre hi haurà un però... (a banda del patrocini d'aquell equip blanc, que prefereixo oblidar).

Espero que el noi valencià que treballa a Siemens i que va ser l'impulsor de la idea dels menús en català (i que ara no recordo com es diu), no plegui mai, ni mai no el facin fora.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Actualment la majoria de Benq-Siemens TENEN els menús en CATALÀ.

mireu aquests links:

http://www.club-siemens.com/media/benq-siemens_ef81_language_2.jpg

http://www.club-siemens.com/media/e71b.jpg

http://www.club-siemens.com/media/benq-siemens_ef51_lang2.jpg

http://www.club-siemens.com/media/benq-siemens_el71_laguages1.jpg

http://www.club-siemens.com/media/m81_2.jpg

http://www.club-siemens.com/media/siemens_s68_language_integrated_1_gr.jpg

http://www.club-siemens.com/media/cx75lang1.jpg

Ull! no tots els models de Benq-Siemens porten el Català.
aquesta web ho podreu comprovar:

http://www.club-siemens.com/shop/front.html

Mallerenga ha dit...

Gràcies per aquesta informació tan útil, Jaume. De fet, confirma el que he escrit en aquest post. Jo vaig acabar enviant un correu a Siemens preguntant directament si els models que m'interessaven tenien els menús en català. Em van contestar de seguida i, dels tres consultats, dos els tenien...