05 de febrer 2008

I els premiats són...

Un cop consultat amb el coixí, amb el Cyrano de Gramenet (el meu gat) i amb el primer cafè del matí amb sorpresa agradable, he decidit atorgar el premi Arte y pico als següents blogs:
És força probable que algun dels premiats no em conegueu ni m'hagueu llegit mai el blog. Sóc dona de poques paraules i no acostumo a fer comentaris enlloc; però us tinc ben controladets de fa temps... Ara toca posar la informació del premi:
Aquest premi ha estat creat per Eseya, d'Arte y pico. Les regles del premi són les següents: Has de triar cinc blogs que consideris que siguin mereixedors d'aquest premi per la seva creativitat, disseny, material interessant, etcètera. Cada premi atorgat ha de tenir el nom del seu autor i l'enllaç al seu blog perquè tothom el pugui visitar. Cada premiat ha d'exhibir el premi i col·locar el nom i l'enllaç del blog de la persona que l'ha premiat. Premiat i premiador han d'exhibir l'enllaç d'Arte y pico perquè tots sàpiguen l'origen d'aquest premi. I exhibir aquestes regles.
FELICITATS!



3 comentaris:

zel ha dit...

Il.lusió de les il.lusions, arribo a casa teva, estic llegint i anant posts en avall i veig que hi sóc! M'honora i em fa ràbia no haver passat abans... Veus? Coses de la tonteria aquesta del premis, que al final sembla que ens fem la propaganda, però que et porten a espais amics... Gràcies altre cop per passar per casa, jo ja et tinc clixada! Petons, fins demà!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies! Descobrir aquest blog sí que és un premi...

Mallerenga ha dit...

Aquesta mena de premis em semblen una mica com la carta aquella de la pesseta. Però en aquest cas, si no els passes no t'atropellarà un trolebús ni et caurà un dinosaure del cel. Tenen una utilitat molt més... útil (mooooooooooooc!), i és que et fan descobrir blogs molt i molt interessants.
Fa temps que us xafardejo a tots dos, Zel i Quim, però com ja he dit, sóc dona de poques paraules, o potser "voyeur-de-blogs".