02 d’agost 2009

Els "meus" contenidors

Cada dia al dematí, quan no sento cantar el gall quiquiriquí, surto a passejar amb els meus gossos i poso els contenidors al seu lloc. Hi ha dies que no costa gaire, però hi ha dies, com avui, que he suat de valent per enretirar-los.
El problema no és tenir els contenidors sota la finestra, algú els ha de tenir, i ja assumeixo aquest paper, el problema és que, des que tenim el carrer arregladet, mitjanament net i poc polit, els protagonistes d'aquest post no tenen delimitat el seu espai vital i acaparen el meu i el de la resta de ciutadans que gosen trepitjar el carrer.
I aquest problema en porta un altre, i és que quan s'arreceren a la façana així com a la foto, o no tant, quan ve el camió de les escombraries a buidar-los... tururut cul d'olla! Xoquen amb la tribuna de casa, que ja està tota escapçada, i es queden sense maneta.
Per no parlar de quan els calen foc, que no ha passat un cop ni dos... Per la façana, a banda de tot el cablejat de telèfons i no sé quines galindaines més, també hi passa el gas.
També passa que quan els "meus" contenidors estan fora de lloc no es pot passar per la vorera, i s'ha de passar pel mig del carrer en un tram que és una corba sense visibilitat.
"Güenu", que arrel del darrer incendi de contenidors vam fer una instància a l'Ajuntament, i encara no ens n'han dit res. D'això deu fer un parell d'anys, si no més. Vam visitar sovint el suposat Defensor del Ciutadà, i sempre ens donaven la raó fins que la queixa arribava no sé on i es feia el silenci més absolut.
I ara què ens queda? Esllomar-me cada dia perquè no em trenquin la casa, renegar i escriure coses com aquesta que difícilment arribaran enlloc.
Però podem somniar una mica. L'amic Cristòfol fa propostes: Brossa i nosa.
Val a dir que quan es va decidir la remodelació del carrer (abans no teniem el problema perquè hi havia una vorera alta i els contenidors no podien ballar) el Grup Municipal d'ICV va demanar que s'instal·lés la recollida pneumàtica. Què va passar? Està clar: el silenci més absolut!

6 comentaris:

Trini González Francisco ha dit...

Arrossegar per arrossegar-lo, jo l'aniria empenyent fins arribar sota la casa del sr. batlle o d'algun dels regidors, i així, cada dia. Fins que algú trenqués "el silenci" :)

Mallerenga ha dit...

El senyor alcalde està censat ben a prop de casa, però si hagués d'arrossegar els contenidors fins allà on viu de debò... Uf!

Miquel Àngel ha dit...

Agafa lo trabuc , ves a l'Ajuntament i busca al responsable que de ben segur cobra un sou de collons per no fer la feina que li toca: li endegues un dispar a bulto i el deixes així tot esbudellat almig del seu despatx, endementres truques al o92, i dones l'avís que una ciutadana embogida ha entrar a la Paheria i esta disparant metralla contra els reguidors, et lies a tiros amb els municipals fins que et quedis prou satisfeta i alego t'entregues. Procura dir moltes bestieses i coses surrealistes , després d'una temporadeta et jutjaran per boja i et pagaran unes bacançes a Torribera. Oblidat dels contenidors , tot seguirà igual. Per que les coses que no tenen remei.Pos no en tenen, i ja està.

Mallerenga ha dit...

Ostitú! Vols dir que t'han sentat bé, les vacances???

Miquel Àngel ha dit...

de fabula noia , el ue passa es que jo amb la inepcia mediocre dels politics municipals no hi puc... es que em posen psicòtic els tios, ara a Mollet s'estant gastant una fortuna eixecant voreres imes voreres sols per fer veure que donen feina , esta clar que amb els nostres calers.... trabuc, es el que fa falta, trabuc i Serrallonga...

Miquel Àngel ha dit...

Ja ho veus nena tenia raó . es que tinc un sisé sentit, tinc un nas!!! quin nas noia , !! l'alcalde i els regidor d'urbanisme Ala , es que te collons la cosa , Aixo ja fot ujna pudor que mareja , ara mateix me vaig a comprar lo trabuc!!!